Fysik

Procentvis afgivelse

15. januar 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: C-niveau
Er der nogen der kan hjælpe med at beregne det procentvise afgivelse. Forstår ikke formlen, hvad er målt værdi????

Svar #1
15. januar 2018 af janiw (Slettet)

Hh

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2018 af mathon

                    \small 1+r=\frac{x}{x_o}

                    \small r=p\cdot 10^{-2}=\frac{x}{x_o}-1

                    \small p=\left (\frac{x}{x_o}-1 \right )\cdot 10^{2}


Skriv et svar til: Procentvis afgivelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.