Matematik

Tal

18. januar 2018 af elva345 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg forstår det ik       7(2x+4y) + (5x-2y) =

jeg har brug for et hurtigt svar, 

jeg er igang med en aflevering og jeg fatter ik det spørgsmål, jeg har sidet nu i en halv time og regnet det samme spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2018 af peter lind

Gang de 7 ind i den første paretes. Ophæv den anden parentes. Til slut reducer


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2018 af Egofaciens (Slettet)

Fandt du en løsning, Elva345? Ellers er du velkommen til at skrive igen!


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2018 af Mathias7878

\small 7\cdot (2x+4y)+(5x-2y) = 7\cdot 2x+7\cdot 4y+5x-2y = 14x+28y+5x-2y = 19x+26y

- - -

 

 


Skriv et svar til: Tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.