Matematik

Til at fremstille 0,4 liters konservesdåser bruges der metalplade.

21. januar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har løst opgave a og den får jeg til følgende: 

f(x)=800*(1/10))+70.9*√10 = 304.305

Men jeg forstår virkelig ikke opgave b, nogle der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2018 af mathon


Svar #2
21. januar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

?????


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2018 af mathon

        \small \textup{L\o s}
                       \small f{\, }'(x)=0


Svar #4
21. januar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Okay, der får jeg: x=7,985752


Svar #5
21. januar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Men er det bare det eller ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2018 af mathon

                   Ja.


Skriv et svar til: Til at fremstille 0,4 liters konservesdåser bruges der metalplade.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.