Matematik

bestem integralet 2?

21. januar 2018 af soer381k - Niveau: B-niveau

nogen som kan hjælpe med at bestemme dette integrale:

\int_{0}^{1}(8x^{3}+e^{x})dx


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2018 af janhaa

I=2x^4+e^x|_0^1=1+e-1=e


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2018 af 123434 (Slettet)

Integreres til 2x^4+e^x

Brugbart svar (1)

Svar #3
21. januar 2018 af 123434 (Slettet)

Sæt derfor først 1 ind i den integralet og derfor 0 ind i integralet og træk dem fra hinanden.

Brugbart svar (1)

Svar #4
21. januar 2018 af LaugeTholander

e + 1 ≈ 3,718281828459045

Mellemregninger er vedhæftet nedenunder. Jeg er ikke perfekt til integraler, så du skal nok tjekke svaret igennem... Okay, det hele er sikkert forkert

Vedhæftet fil:Matematik integral.pdf

Skriv et svar til: bestem integralet 2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.