Matematik

Opgave 24 Hjælp

23. januar 2018 af BSth10 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej, jeg har brug for hjælp med denne her opgave

Altså de skal mødes på et punkt og den ene kører 20 km/t mens den anden kører 15km/t


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2018 af mathon

\small \textup{Bem\ae rk: Sharifa og Asta bor p\aa \ hver sin side af shoppebyen.}

\small \textup{S\ae ttes den f\ae lles k\o retid til x timer}
\small \textup{har du:}
                                            \small 15\cdot x+20\cdot x=30

                                            \small x=\tfrac{6}{7}

\small \textup{Sharifas k\o restr\ae kning:}
                                           \small s_{Sharifa}=\left ( 15\; \tfrac{km}{t} \right )\cdot \left ( \tfrac{6}{7} \; t\right )=12{.}9\; km


Skriv et svar til: Opgave 24 Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.