Matematik

Perioder

26. januar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hvad skal man fokusere på, når man angiver perioder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2018 af siav4000 (Slettet)

http://www.webmatematik.dk/lektioner/sarligt-for-htx/trigonometri/svingninger-og-periodiske-funktioner

Håber at det hjælper.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2018 af mathon

\small \textup{Grafen for:}
                      \small y=\sin(x)       \small \textup{f\aa r ved parallelforskydning med parallelforskydningsvektor }\overrightarrow{p}=\bigl(\begin{smallmatrix} h\\k \end{smallmatrix}\bigr)
\small \textup{ligningen:}
                      \small y-k=\sin(x-h)

                      \small y=\sin(x-h)+k


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2018 af mathon

\small \textup{Alle tre har amplitude \textbf{1} og periode }\mathbf{2\pi }.


Skriv et svar til: Perioder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.