Matematik

Hjælp til at bestemme en ligning for et plan, med bestemte punkter

28. januar 2018 af hehexd123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave? Har ingen idé om hvordan man løser den...
http://prntscr.com/i6onsa


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2018 af janhaa

\vec n=\vec{AD}\times \vec{EF} = 0


Svar #2
28. januar 2018 af hehexd123 (Slettet)

#1

\vec n=\vec{AD}\times \vec{EF} = 0

Kan du uddybe hvordan du har fundet frem til det? :-)


Skriv et svar til: Hjælp til at bestemme en ligning for et plan, med bestemte punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.