Matematik

En 8. klasse fik ved en fysikprøve disse karakterer.

01. februar 2018 af KageSpiseren - Niveau: 8. klasse

2 = 00

3 = 02

4 = 4

6 = 7

3 =  10

2 = 12

Hvor mange % af eleverne fik mere end 7?

Hvordan kan jeg finde ud af dette da der kun er 19 elever som = 100% 

Og det kan umuligt være 9,5 elever HE HE.

Så hvis der mulighed hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af siav4000 (Slettet)

Tæl igen


Svar #2
01. februar 2018 af KageSpiseren

Opdagede det lige før for ... min fejl 


Skriv et svar til: En 8. klasse fik ved en fysikprøve disse karakterer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.