Fysik

FYSIK OG VARME HJÆLP

07. februar 2018 af Marianee66 (Slettet) - Niveau: C-niveau

JEG SØGER HJÆLP TIL DENNE OPGAVE

Vi sætter et tyndt plastikbæger med 150 mL vand i en mikrobølgeovn. Hvor lang tid tager det at bringe vandet i kog, når mikrobølgeovnens effekt er 1200 W, og vandet har en starttemperatur på 10 °C:


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2018 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2018 af mathon

\small \textup{N\aa r der ses bort fra energiudveksling med omgivelserne}
\small \textup{har man for energiligheden:}

                                  \small \textup{Forbrugt el-energi = opvarmning af vand fra 10 til 100 grader}

                                                         \small P\cdot t=m\cdot c\cdot \Delta T


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2018 af mathon

\small \small \textup{tid:}
                                                         \small t=\frac{m\cdot c\cdot \Delta T}{P}


Skriv et svar til: FYSIK OG VARME HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.