Matematik

grafisk område

07. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Jeg har svært ved at forstå hvilket område der bliver refereret til . Håber nogen kan hjælpe på en vejledende måde. tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2018 af Mathias7878

Skæringspunkter (grænser) findes ved:

  g(x) = y

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2018 af mathon

a)
                          \small A=\int_{0}^{3}\left (2- g(x) \right )\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2018 af mathon

b)
                          \small \small V_x=\pi \int_{0}^{3}\left (2- g(x) \right )^2\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2018 af mathon

b)
          \small \textup{skal naturligvis korrigeres }
          \small \textup{til: }

                          \small \small \small V_x=\pi \int_{0}^{3}2^2 \, \mathrm{d}x-\pi \int_{0}^{3}g^2(x) \, \mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2018 af mathon


Skriv et svar til: grafisk område

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.