Kemi

Blandinger

10. februar 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er (Ba2+) og (Cl-) i 0,15 M BaCl2


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2018 af mathon

                     \small BaCl_2\,_{\textit{(s)}}\; \rightarrow \; Ba^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\; +\; 2\, Cl^-\,_{\textit{(aq)}}

                     \small \left [Ba^{2+} \right]=c\left ( BaCl_2 \right )=0{.}15\;M

                     \small \left [Cl^{-} \right]=2\cdot c\left ( BaCl_2 \right )=2\cdot \left (0{.}15\;M \right )=0{.}30\;M     \small \textup{da }BaCl_2\textup{ er let opl\o seligt.}?


Skriv et svar til: Blandinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.