Matematik

Mat opgaver dm, vm osv..

12. februar 2018 af Madsiso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med at løse opg. 4 på det vedhæfttede billede. Kan ikke rigtigt finde ud af det. Tak 

Vedhæftet fil: Billede uden titel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2018 af mathon


Svar #2
12. februar 2018 af Madsiso (Slettet)

#1

??????????????


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2018 af mathon

\small \textbf{4)}

                           \small \left ( f_1+f_2) \right )(1)=f_1(1)+f_2(1)=-4+(-1)=-5

                           \small \small \left ( f_1-f_2) \right )(1)=f_1(1)-f_2(1)=-4-(-1)=-3


Skriv et svar til: Mat opgaver dm, vm osv..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.