Matematik

GRAF I INTETVAL???

18. februar 2018 af mitnavnertaget3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave hvor jeg skal tegne en graf i et interval, hvordan gør man det på nspire? har prøvede bare at skrive intervallet ved siden af, men den siger jeg ikke må bruge > og < eller dem med streg under

opgaven hedder:

N(t)= 40000/4+ 0,90 og intervallet er 0< t > 40


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2018 af Mathias7878

Definer funktion ved at skrive:

N(t) := 40000/(4+0.90^t)|0<t>40

hvorefter du burde kunne skrive N(t) inde i et graf-vindue og den burde komme frem.

- - -

 

 


Svar #2
18. februar 2018 af mitnavnertaget3 (Slettet)

okay prøver jeg lige, tak!


Svar #3
18. februar 2018 af mitnavnertaget3 (Slettet)

nu kommer den slet ikke frem


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. februar 2018 af Mathias7878

Prøv at ændre alle t'erne til x og prøv igen.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2018 af Mathias7878

og hvis det ikke virker så tag lige et billede af det og vedhæft det herinde.

- - -

 

 


Svar #6
18. februar 2018 af mitnavnertaget3 (Slettet)

det virkede, tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2018 af AMelev

Er du sikker på, at definitionsmængden står som 0 < t > 40? Det er jo det samme som t > 40.
Tjek lige, at der ikke skulle stå 0 < t < 40, som giver noget bedre mening.


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2018 af ringstedLC

#0

Jeg har en opgave hvor jeg skal tegne en graf i et interval, hvordan gør man det på nspire? har prøvede bare at skrive intervallet ved siden af, men den siger jeg ikke må bruge > og < eller dem med streg under

opgaven hedder:

N(t)= 40000/4+ 0,90 og intervallet er 0< t > 40

Det er ikke et lukket interval. Har du skrevet rigtigt?

Du skriver N(t), men din variable er x.


Skriv et svar til: GRAF I INTETVAL???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.