Matematik

Formlen for flisegangens areal indeholder blandt andet udtrykket x^2

18. februar 2018 af rand1 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

A=x^2+13,5+x^2+7x+x^2+13,5x+x^2+7x

A er arealet i m^2

x er flisegangen bredde i meter

Hvad er udtrykket for x^2 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2018 af AMelev

x2 er arealet af det lille kvadrat i hjørnet.

I opgaven står, at du skal reducere udtrykket for arealet, dvs. at du skal sammle x2-leddene, x-leddene og konstantleddene.

Eks. 2x2 +5x + 7 + x2 + 3 + 6x + x2 +8x+15 = 4x2 + 19x + 25


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. februar 2018 af ringstedLC

Tjah, der er jo fire af dem, kunne det være...


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2018 af AMelev

#0 Der er en tastefejl i 

=x^2+13,5+x^2+7x+x^2+13,5x+x^2+7x

Der skal stå 13.5x


Skriv et svar til: Formlen for flisegangens areal indeholder blandt andet udtrykket x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.