Kemi

Hjælp haster

20. februar 2018 af nananielsen01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej allesammen

jeg skal fremstille 2 liter ca 0,10 M NaOH. 

hvordan beregner jeg massen af natriumhydroxid (der skal i dette tilfælde anvendes et overskud på 0,2 g/L)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2018 af mathon

           \small m(NaOH)=V\cdot c\cdot M=\left (2\;L \right )\cdot \left (0{.}10\; \tfrac{mol}{L} \right )\cdot \left (39{.}997\; \tfrac{g}{mol} \right )+\left (2\;L \right )\cdot\left ( 0{.}2\; \tfrac{g}{L} \right )


Skriv et svar til: Hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.