Matematik

En funktion f er bestemt ved og find arealet m

23. februar 2018 af Random93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej dygtige lektiehjælpere

kan I hjælpe med min sidste opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2018 af mathon

\small \textup{Arealberegning:}

                                  \small \small A_M=\int_{0}^{2}\left ( -x^3+8 \right )\mathrm{d} x=\left [-\tfrac{1}{4}x^4+8x \right ]_{0}^{2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2018 af AMelev

Tjek, at f(2) = 0. Så er M afgrænset af x-grænserne 0 og 2.
Brug sætningen om areal af punktmængde 


Svar #4
23. februar 2018 af Random93 (Slettet)

#mathon jeg får A= 14,4 er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2018 af mathon

#4

             Nej det er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2018 af mathon

                   \small \left [-\tfrac{1}{4}x^4+8x \right ]_{0}^{2}=-\tfrac{1}{4}\cdot 2^4+8\cdot 2-\left ( -\tfrac{1}{4}\cdot 0^4+8\cdot 0 \right )=-4+16-0=12


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2018 af AMelev

Du kan altid tjekke med dit CAS-værktøj evt. grafisk, når det ikke er en prøvesituation.


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved og find arealet m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.