Matematik

Hvor meget vejer kyllingen..

24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej - Jeg sidder med følgende to matematik opgaver og håber der er en venlig sjæl der vil hjælpe mig :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2018 af Mathias7878

a) Indsæt x = 20 ind i f(x)

b) Løs 2500 = f(x)

c) Bestem f'(x) og indsæt x = 15 ind i f'(x)

- - -

 

 


Svar #2
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Og det er nummer 2 opgave, jeg fandt noget herinde på studieportalen men den første opgave, men forstod ikke beregningerne 


Svar #3
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Vil du ikke opskrive, hvordan du vil gøre, fordi forstår ikke helt, hvor jeg skal sætte 20 ind og mit program siger hele tiden det er forkert så ved ikke hvad jeg gør galt :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. februar 2018 af Mathias7878

Den anden opgave:

Udregn

  \small \int_{3}^{6}\frac{2x^2-6x}{x^2+1}dx

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. februar 2018 af Mathias7878

Prøv at vedhæft et billede af, hvad der sker.

- - -

 

 


Svar #6
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Her :) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. februar 2018 af Mathias7878

Har du defineret f(x)? Og har du husket at bruge det rigtige e?

- - -

 

 


Svar #8
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Det rigtige e ja, men defineret f(x), nej.. 

men er det så i starten, hvor jeg skal skrive df:= også den forskrift eller ? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. februar 2018 af Mathias7878

du skal bare skrive f(x):= og så hvad den er lig med, så burde f(20) give et svar.

- - -

 

 


Svar #10
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Kan slet ikke finde ud af det.. 


Svar #11
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Er det det du mener? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #12
24. februar 2018 af Mathias7878

Du har skrevet e forkert op. DU har skrevet e^-113, hvor der i stedet for skal stå -0.113x

- - -

 

 


Svar #13
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Nice. F(20) giver nu 782.181


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. februar 2018 af Mathias7878

Passer vist fint.

- - -

 

 


Svar #15
24. februar 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet)

Her :) 


Skriv et svar til: Hvor meget vejer kyllingen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.