Matematik

Vektor i 2D - Beregn trekantens areal og længden af Hc

25. februar 2018 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en retvinklet trekant.

Jeg skal beregne arealet og længden af h_{c} hvor C er den rette vinkel.

Kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2018 af mathon

                     \small \tfrac{1}{2}\cdot h_c\cdot c=\tfrac{1}{2}\cdot a\cdot b

                     \small h_c\cdot c=a\cdot b

                     \small h_c=\frac{a\cdot b}{c}


Skriv et svar til: Vektor i 2D - Beregn trekantens areal og længden af Hc

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.