Matematik

Matematik aflevering m. pensum emner

26. februar 2018 af Hejjegmanglerhjælp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som kan hjælpe med nogle af opgaverne i denne aflevering? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2018 af Mathias7878

Hvilke af dem?
 

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2018 af 123434 (Slettet)

Vil gerne hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2018 af mathon

\small \textbf{Opgave 9}
                           \small \small M{\, }'(t)=\frac{132{.}75\cdot e^{-0{.}079\cdot t} }{\left ( 1+7{.}0\cdot e^{-0{.}079\cdot t} \right )^2}


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2018 af mathon

\small \small \textbf{Opgave 5}
                           f{\, }'(x)=x^2-4x+3


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2018 af mathon

\small \small \small \textbf{Opgave 11 c)}
                           N{\, }'(t)=\ln(a)\cdot N(t)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2018 af AMelev

#0 Det er ikke en gavebod, for det lærer du intet ved. 
Du må selv starte, og så spørge, hvis du går i stå - og så skal du være specifik i beskrivelsen af, hvad du skal have hjælp til.
Tag en opgave ad gangen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. februar 2018 af mathon

\small \small \small \textbf{Opgave 8}
                           \small f{\, }'(x)=2x\cdot e^{x+2}+(x^2-3)\cdot e^{x+2}=\left (2x+x^2-3 \right )e^{x+2}=\left ( x^2+2x-3 \right )e^{x+2}=

                                          \small (x+3)(x-1)e^{x+2}


Svar #8
26. februar 2018 af Hejjegmanglerhjælp (Slettet)

#2

Vil gerne hjælpe. 

Kan du hjælpe med 1 og 2? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. februar 2018 af AMelev

1) Du tjekker, om et givet tal er løsning til en ligning ved at indsætte det på begge sider af lighedstegnet og se, om de to sider giver samme resultat.

2) Koordinatsættene til punkterne på grafen er (x,p(x)) 
Toppunktet er vendepunktet. Det hedder toppunkt, selv om det reelt er et "bundpunkt".
Når du skal løse p(x) = 6, skal du finde punkterne (x,6) på grafen og aflæse x-koordinaterne.


Skriv et svar til: Matematik aflevering m. pensum emner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.