Kemi

HJÆLP

26. februar 2018 af Amandamrasmuss (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2018 af janhaa

6.

n=1000/18 = 55,6 moles


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2018 af mathon

\small \#\textbf{4}

                     \small \small \small \small \begin{array} {c|c|c|c} or\! ganisk&uor\! ganisk&pol\textup{\ae }r&upol\textup{\ae }r\\ \hline &H_2O&H_2O&\\ \hline &NH_3&&NH_3\\ \hline CH_4&&&CH_4\\ \hline C_2H_6&&&C_2H_6\\ \hline CH_3OH&&CH_3OH&\\ \hline &CO_2&&CO_2\\ \hline &HF&HF&\\ \hline CH_3NH_2&&&CH_3NH_2\\ \hline &HCl&HCl&\\ \hline C_6H_{12}O_6&&&C_6H_{12}O_6\\ \hline CH_3COCH_3&&CH_3COCH_3&\\ \hline &I_2&&I_2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2018 af mathon

\small \small \#\textbf{5}
               \small n=\frac{\left ( 1\; L \right )\cdot \left ( 1000\; \tfrac{g}{L} \right )}{18{.}015\; \frac{g}{mol}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2018 af mathon

\small \small \small \#\textbf{6}
                \small \small m\left ( CaCl_2 \right )=\left (0{.}04\; mol \right )\cdot \left (110{.}98 \; \tfrac{g}{mol} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2018 af mathon

\small \small \small \small \#\textbf{7}
                \small C_7H_{16}\; +\; 22\, O\; \rightarrow \: 7\, CO_2\; +\; 8\, H_2O

                \small C_7H_{16}\, _{\textit{(l)}}\; +\; 11\, O_2\, _{\textit{(g)}}\; \rightarrow \: 7\, CO_2\, _{\textit{(g)}}\; +\; 8\, H_2O\, _{\textit{(g)}}


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2018 af mathon

\small \small \small \small \small \#\textbf{8}
                \small \small m(CH_3COOH)=0{.}05\cdot \left (\left ( 1\;L \right )\cdot \left (1000\; \tfrac{g}{L} \right ) \right )


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.