Matematik

" En Anorak" hedder kapitlet

27. februar 2018 af sara2670sara2670 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

på lejrskolen sætter eleverne drager op. Den udspændte dragesnor på 40 m har de sat fast med en pløk i jorden. målestokken kan de flytte, så snoren akkurat rører spidsen af stokken. hvorhøjt oppe er dragen

målestokkens højde = 1 meter

skyggen af målestokken = en anden del = 1/2

pliiiiiiis hjælp   : (


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2018 af hesch (Slettet)

Skyggen forårsages vel af solen, men hvor er den henne? Hvor højt står solen på himlen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2018 af SuneChr

Er det her dragebilledet iflg. teksten?     Bemærkning til # 0:   1/2  hedder "en halv"
SP 280220180147.JPG

Vedhæftet fil:SP 280220180147.JPG

Skriv et svar til: " En Anorak" hedder kapitlet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.