Matematik

Indsæt i D = b^2 - 4*a*c - og udregn D, når

05. marts 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med denne opgave, og jeg kan overhovedet ikke finde ud af den, da jeg har været syg, da vi havde om det i skolen, så nu prøver jeg at lære mig selv det, men jeg forstår det stadig ikke. En der kan hjælpe?

Opgaven er på billeder under;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Beregn   b^2 - 4*a*c

hvor a, b og c er tal med de givne værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Du skal bare indsætte talværdierne i formlen. Altså indsætte 1 på a's plads, -3 på b's plads og -2 på c's plads:

D = (-3)2 - 4*1*(-2) = 9 - (-8) = 9 + 8 = 16


Svar #3
05. marts 2018 af Karoline444 (Slettet)

Det giver også mening, men hvordan regner man det så?:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Der er vist ikke mere i opgaven. Man skulle bare beregne D.


Skriv et svar til: Indsæt i D = b^2 - 4*a*c - og udregn D, når

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.