Matematik

Reducere

06. marts 2018 af hejsss (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej sp 

håber i kan hjælpe. se vedhæft fil.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2018 af Mathias7878

Hvad er du selv kommet frem til?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2018 af Mathias7878

1.   (p+2q)2 udregnes med første kvadratsætning: (a+b)2 = a2+b2+2ab, hvor a = p og b = 2q

2.   -2q kan ganges ind i parentesen ved at gange -2q med q og -2q med 2p.

3.    Udtrykket reduceres og du er færdig

- - -

 

 


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.