Matematik

skæringspunkt

02. april 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Jeg har løst ligningssystemet og kommet frem til resultatet 2=-2,  linjerne skærer hinanden i et sted igås, blev lige forvirret over minusset, selvom jeg fik intuitionen der sagde at værdien i venstre side alligevel er det samme når du flytter den over . 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2018 af PeterValberg

Det giver jo ikke mening.
Se hellere video nr. 14 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2018 af mathon

                  \small \textup{\emph{l}:}\; \; \; \overrightarrow{OP}=\overrightarrow{OA}+t\cdot \overrightarrow{AB}\; \; \; \; \; \; t\in\mathbb{R}

                  \small \textup{\emph{l}:}\; \; \;\begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\-5 \\ -7 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 11-2\\1-(-5) \\8-(-7) \end{pmatrix}

                  \small \textup{\emph{l}:}\; \; \;\begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\-5 \\ -7 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 9\\6 \\15 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2018 af mathon

\small \textup{hvoraf:}

            \small 8-s=2+9t
            \small -9+2s=-5+6 t

            \small \small 18t+2s=12
             \small 6t-2s=-4\; ...\textup{osv}...


Skriv et svar til: skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.