Matematik

bestem integralet

10. april 2018 af sandrai - Niveau: A-niveau

Hej 

jeg har lige et problem med denne opgave, nogen der kan hjælpe 

integralet er vedhæftet. 

ps det skal gøres uden hjælpemidler :-) 

Vedhæftet fil: opgave 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2018 af peter lind

brug substition t=x3+2x+4  dt=(3x2+2)dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2018 af mathon

  \small \textup{s\ae t }u=x^3+2x+4   \small \textup{og dermed}   \small \mathrm{d} u=(3x^2+2)\mathrm{d} x    \small \begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}}\rightarrow \begin{matrix} 4\\ 16 \end{matrix}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2018 af mathon

\small \textup{ved substitutionen}
\small \textup{f\aa r du:}     \small \begin{matrix} 2\\ 0 \end{matrix}\rightarrow \begin{matrix} 16\\4 \end{matrix}
                                  \small \small \int_{0}^{2} \frac{1}{\sqrt{x^3+2x+4}} \, \mathrm{d} x=\int_{4}^{16}\frac{1}{\sqrt{u}}\, \mathrm{d} u\; ...


Svar #5
10. april 2018 af sandrai

Forstår ikke helt det med u ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2018 af peter lind

Så se i din bog om integration ved substitution


Skriv et svar til: bestem integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.