Matematik

seksidet pyramidestub

11. april 2018 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

Hej, er der en herinde som kan hjælpe mig igang med disse opgaver.. har svært ved at starter nemlig! ku' være en stor hjælp :) 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2018 af mathon

\small \textbf{a)}

       \small D=2\cdot (2.000\; m)\cdot \cos(60\degree)+((2.000\; m))=4\;m

       \small D=2\cdot (2.000\; m)\cdot \sin(60\degree)=2\sqrt{3}\; m=3.4641\;m


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2018 af mathon

       \small D=2\cdot (2.000\; m)\cdot \cos(60\degree)+((2.000\; m))=4\;m

       \small \mathbf{{\color{Red} S}}=2\cdot (2.000\; m)\cdot \sin(60\degree)=2\sqrt{3}\; m=3.4641\;m


Svar #4
15. april 2018 af AmiraKh

Er det muligt du kan forklare mig hvorfor vi ganger 2000 med 2 og hvorfor vi bruger cos(60) og sin(60) ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2018 af mathon

\small \textup{Vinkel i regul\ae r sekskant:}
                                           \small \frac{\left ( 6-2 \right )\cdot (180\degree)}{6}=120\degree

\small \textup{Nabovinklen til vinklen i en regul\ae r sekskant:}

                                           \small v_{nabo}=180\degree-120\degree=60\degree


Skriv et svar til: seksidet pyramidestub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.