Matematik

Kovarians ml. en variabel og en transformation af variablen

11. april 2018 af Karst567 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad Z1 og Zvære to ufhængige standard normalfordelte variable.

N=aZ_1+bZ_2.

Hvad er kovariansen af N og Z2

Cov(N,Z_2)=Cov(aZ_1+bZ_2,Z_2)=?

a og b er to positive værdier 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2018 af SådanDa


Svar #2
12. april 2018 af Karst567 (Slettet)

Jeg får svaret til at være b. Må meget gerne regnes efter af en anden for at tjekke. Stort tak for linket forresten, meget brugbart og ikke kun til det her problem


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. april 2018 af SådanDa

Jeg får det ligeledes til b.

Skriv et svar til: Kovarians ml. en variabel og en transformation af variablen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.