Matematik

en trigonometrisk funktion f er givet ved f(x)=3sin(2x)+7

15. april 2018 af MATHG (Slettet) - Niveau: A-niveau

en trigonometrisk funktion f er givet ved f(x)=3sin(2x)+7

a)skitser grafen for f, og bestem minimum for f.

b) løs ligningen f(x)=8.5

grafen for f og linjen med ligningen x=5 afgrænser sammen med koordinatakserne en punktmængde M, der har et areal

c) bestem rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360 grader om koordinatsystemets førsteakse

tak for hjælp på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2018 af peter lind

c) V = ∫05f(x)2dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2018 af mathon

c)
                V  = \small \pi \cdot ∫0f(x)2dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2018 af mathon


Skriv et svar til: en trigonometrisk funktion f er givet ved f(x)=3sin(2x)+7

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.