Fysik

Hjælp til fysik - kræfter

16. april 2018 af solpige00 - Niveau: B-niveau

Jeg er helt væk på emnet kræfter i fysik. Jeg har fået stillet denne opgave samt den vedhæftede. en venlig sjæl der kan hjælpe? 

En tennisbold vejer 60 g. Bolden bliver i en serv påvirket med en kraft på 82 n i 0.10 s. 

a) hvor stor er boldens fart umiddelbart efter serven?

b) hvor er arbejdet der er udført på bnolden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2018 af Eksperimentalfysikeren

a) Brug impulssætningen: v*m = F*t. Husk at bruge SI-enheder.

b) Det er nemmest at benytte energibevarelse: Arbejdet  = tilført kinetisk energi. Ekin = ½mv2.


Skriv et svar til: Hjælp til fysik - kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.