Matematik

spørgsmål 15

18. april 2018 af Line19010 - Niveau: A-niveau

? nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2018 af mathon

a)
                 \small A(1,0,0)\; \; \; \; B(1,2,0)\; \; \; \; C(2,1,2)\; \; \; \; D(0,1,2)


Svar #3
18. april 2018 af Line19010

men hvordan bestemmer jeg arealet af trekanten :)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2018 af mathon

               Brug Herons formel
eller
               beregn vinkel A

               \small T_{ABC}=\tfrac{1}{2}\cdot \left | AC \right |\cdot \left | AB \right |\cdot \sin(A)
               


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2018 af PeterValberg

T_{ABC}=\tfrac12\cdot\left | \overrightarrow{AB}\times\overrightarrow{AC} \right |

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
18. april 2018 af Line19010

tak :) 

jeg har fået arealet til 2,24 kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. april 2018 af PeterValberg

Ja, det skal nok passe, - jeg får samme resultat.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: spørgsmål 15

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.