Matematik

Sandsynlighed

19. april 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Hjælp.

Hvordan skal disse opgaver løses 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2018 af janhaa

a)

P(u) >= 100

P(u)= 0,1+0,01+0,04=0,15

b)

P(u) < 100

P(u)=0,7+0,15=0,85

etc...


Svar #2
19. april 2018 af Larxx

Mange gange tak :). 

Min lære, var nemlig først tilbage i næste uge :). Du er guld vær 


Svar #3
19. april 2018 af Larxx

Løst 


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.