Matematik

Integralregning - Hvordan udregnes grænserne?

21. april 2018 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hvordan er det lige man kan udregne grænserne? Jeg kan kun få den til at udregne én af grænserne. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

solve(f(x) = g(x), x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2018 af ringstedLC

Det ser ud som om, at du har skrevet solve(f(x)=0). Intervallet for M skal findes som f(x) = g(x)

btw: Kan du lave dine billeder lidt større?


Svar #3
21. april 2018 af Roxanna

#2

Det ser ud som om, at du har skrevet solve(f(x)=0). Intervallet for M skal findes som f(x) = g(x)

btw: Kan du lave dine billeder lidt større?

Arh, ja. Nu kan jeg se det, tak. 

Og ja, det skal jeg huske til en anden gang. 


Skriv et svar til: Integralregning - Hvordan udregnes grænserne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.