Matematik

Find de polære koordinater til ~g = ~a −~b.

25. april 2018 af banbban (Slettet) - Niveau: B-niveau

Find de polære koordinater til g=a-b

Vektor a: (5,9)

vektor b: (-2,1)

Jeg har prøvet alt jeg kan og har læst så meget på nettet endda på engelsk, men kan ikke formå at forstå opgaven. Hvordan finder jeg de polære koordinater og skal jeg minuse først? please hjælp gerne <3


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2018 af StoreNord

Modulus = √(7²+8²)
Arg = tg-1(8/7)


Svar #2
25. april 2018 af banbban (Slettet)

Hej storenord

ku du uddybe dit svar? Forstår ikke rigtigt hvad du mener. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2018 af StoreNord

Modulus er længden af u=a-b.
Argumentet er vinkelen under.
Se vedhæftede tegning.
Skærmbillede fra 2018-04-25 23-07-48.png


Skriv et svar til: Find de polære koordinater til ~g = ~a −~b.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.