Kemi

syre

28. april 2018 af Caroline1971 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal i kemi svarer på nedestående spørgsmål: 

Hvilken af jeres syre har en højest pH inden i begynder at titrer? Bør det være sådan? 

Jeg skulle titrer syrerne saltsyre og eddikesyre, og det er eddikesyre der til at starte med har en høj pH. Hvordan kan det være at pH værdien på den svage syre er højest end den stærke syre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2018 af mathon

                    \small \left [ H_3O^+ \right ]_{HCl}>\left [ H_3O^+ \right ]_{CH_3COOH}

                    \small \log\left (\left [ H_3O^+ \right ]_{HCl} \right )>\log\left (\left [ H_3O^+ \right ]_{CH_3COOH} \right )

                    \small -\log\left (\left [ H_3O^+ \right ]_{HCl} \right )<-\log\left (\left [ H_3O^+ \right ]_{CH_3COOH} \right )

                    \small \small pH_{HCl} \right )<pH_{CH_3COOH} \right )


Skriv et svar til: syre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.