Matematik

Find omkredsen

29. april 2018 af Guleroden1 - Niveau: 9. klasse

Hvad er omkredsen af dette rektangel?

Jeg tror det er 4a + ?? 

gerne en forklaring tak;)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2018 af Sveppalyf (Slettet)

O = 2*(a+3) + 2*(a+2) =

2a + 6 + 2a + 4 =

4a + 10


Skriv et svar til: Find omkredsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.