Fysik

Der opvarmes 1.7 kg vand i en elkeddel

30. april 2018 af Mattheus2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en elkeddel opvarmes der på 2000 W, 1.7 kg vand fra 10-98 grader på 6 minutter

a) Hvor meget energi har varmelegemet afgivet?

b) hvor meget energi har vandet optaget?

c) hvad er nyttevirkningen?

håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2018 af mathon

a)
              \small E_{el}=P\cdot t


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2018 af mathon

b)
              \small \small E_{vand}=m\cdot c\cdot \Delta T


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2018 af mathon

c)
              \small \small \small \eta =\frac{E_{vand}}{E_{el}}\cdot 100\%


Skriv et svar til: Der opvarmes 1.7 kg vand i en elkeddel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.