Matematik

Find arealet af firkant i cirkel

08. maj 2018 af MikkelDK123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

1.

Find arealet af kvadratet når det oplyses, at arealet af cirklen er 153,86 cm2

Sæt π = 3,14


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2018 af mathon

     Beregn radius af
                                     \small 3.14\cdot r^2=153.86\; cm^2

     Areal af kvadrat
                                     \small \small A_{kvadrat}=s^2=\left (\frac{2r}{\sqrt{2}} \right )^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2018 af PeterValberg

Find arealet af kvadratet når det oplyses, at arealet af cirklen er 153,86 cm2

Er der tale om et kvadrat inde i cirklen eller udenom cirklen?
Har du en tegning af opgaven, du kunne uploade her?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2018 af mathon

#1
       Er beregning af det indskrevne kvadrat.


Skriv et svar til: Find arealet af firkant i cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.