Matematik

Hjælp til vektorer

09. maj 2018 af pecer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har svært ved dette, håber på hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2018 af ringstedLC

a) Tegn v

b) Flyet fart er længden af v:

\left | \overrightarrow{v} \right |=\sqrt{(v_a)^2+(v_b)^2}

c)

 \overrightarrow{v}_{total}=\overrightarrow{v}+\overrightarrow{u}=\binom{v_a+u_a}{v_b+u_b}\\ \left | \overrightarrow{v}_{total} \right |=\sqrt{(v_{total_a})^2+(v_{total_b})^2}


Skriv et svar til: Hjælp til vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.