Fysik

Korte opgaver!

11. maj 2018 af banbban (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg mangler disse opgaver.

*Find den udsendte bølgelængde, hvis et objekt, der forsvinder med 2.500 kilometer per sekund, opfattes blåligt bølgelænde (450 nm):

*Find hastigheden et objekt bevæger sig med efter 8 sekunder, hvis starthastigheden er 3 meter per sekund og det decelerer med 0,4 meter per sekund^2:

*Find hastigheden man rammer jorden med, hvis man hopper ud fra 5 meter vippen

tusind tak!


Svar #1
11. maj 2018 af banbban (Slettet)

Jeg har løst 

Den tredje der. Jeg mangler kun 1eren og 2eren.

Nogen der kan hjælpe::(?


Svar #2
11. maj 2018 af banbban (Slettet)

har løst 3. opgave også! mangler kun nummer 2 please en eller anden hahaha


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2018 af mathon

*Find hastigheden et objekt bevæger sig med efter 8 sekunder, hvis starthastigheden er 3 meter per sekund og det decelerer med 0,4 meter per sekund^2:

              \small v(t)=v_0+a\cdot t

              \small \small v(8\; s)=\left ( 3\;\tfrac{m}{s} \right )+\left (-0.4\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot (8\; s)=-0.2\; \tfrac{m}{s}


Skriv et svar til: Korte opgaver!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.