Kemi

Hjælp til kalkbrænding

23. maj 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau
facit er m(CO2)=440g
Nogle der kan fortælle mig hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2018 af mathon

                  \small CaCO_3\, _{\textit{(s)}}\; \overset{\Delta }{\longrightarrow} \; CaO\, _{\textit{(s)}}\; +\; CO_2\, _{\textit{(g)}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2018 af mathon

                                                \small CaCO_3\, _{\textit{(s)}}\; \overset{\Delta }{\longrightarrow} \; CaO\, _{\textit{(s)}}\; +\; CO_2\, _{\textit{(g)}}
\small \textup{\ae kvivalente m\ae ngder i mol:}             \small 1                          1                   1   
\small \textup{\ae kvivalente m\ae ngder i g:}             \small 100.09                    \small 56.08             \small 44.01  
\small \textup{aktuelle m\ae ngder i g:}                  \small 1000                                              \small x

          \small \textup{forholdsregning:}
                                                  \small \frac{x}{44.01\; g}=\frac{1000}{100.09}

                                                 \small m_{CO_2}=x=\tfrac{1000}{100.09}\cdot (44.01\; g)       


Skriv et svar til: Hjælp til kalkbrænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.