Kemi

Titrering

23. maj 2018 af Qvark (Slettet) - Niveau: A-niveau

Man har 50 mLvandig HCl-opløsning af ukendt koncentration. som bliver titreret med en vandig opløsning NaOH , 0.1524M. Ved ækvivalenspunktet er der brugt 33.32 mL NaOH oplsning. Hvad er koncentrationen af det oprindelige HCl


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af janhaa

C = n/V

n = C*V

50*[HCl] = 33,32*0,1524

[HCl] = 0,1016 M


Skriv et svar til: Titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.