Matematik

reducere

30. maj 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan vil I reducere denne her udtryk: 

(x+y)/2-y/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2018 af StoreNord

Er det dèt her, du mener?
                                                     \frac{(x+y)}{2} - \frac{y}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2018 af Festino

\frac{x+y}{2}-\frac{y}{2}=\frac{x}{2}+\frac{y}{2}-\frac{y}{2}=\frac{x}{2}


Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.