Matematik

procent

15. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

I en klasse var der 25 elever 4 elever fik karakteren 10 

hvor mange procent af eleverne fik karakteren 10?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. juni 2018 af PeterValberg

4/25*100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2018 af StoreNord

4 ud af 25 er:  

   \frac{4}{25}      Det omregnes til procent ved at gange med 100

\frac{4}{25}*100=16 \%


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2018 af PeterValberg

#0 Se eventuelt Pernille Pinds udemærkede video om procent < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
15. juni 2018 af bobeå

Hvordan regner man pris inklusiv moms? Hvis pris uden moms er 1.200 kr og moms er 25%

Brugbart svar (1)

Svar #5
15. juni 2018 af StoreNord

Pris uden moms er   :                                                                                           1.200 kr
Moms                       :                 25% af 1200  =   25/100 * 1200       =  25*12 =    300 kr
Pris inclusive moms :                                              1200+300            =               1.500 kr


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. juni 2018 af PeterValberg

Se eventuelt Pernille Pinds video om procent og moms:    < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.