Kemi

atomer

17. juni 2018 af Dollyfer18 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej 

er der nogen der kan forklar at hvad betyder 2*n^2 formlen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2018 af ringstedLC

Det er maksimalt antal elektroner i elektronskal n


Svar #2
17. juni 2018 af Dollyfer18 (Slettet)

Hvilken en fortæller 2 der står før gange tegn eller den der er op løftet af n?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2018 af ringstedLC

#2 Hvilken en fortæller 2 der står før gange tegn eller den der er op løftet af n?

???


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2018 af OliverHviid

Jeg ved (ligesom ringsted) heller ikke hvad der menes med #2, men formlen lyder jo blot som 2*n^2, hvor n=skalnummeret. Hvor går det galt...?


Svar #5
17. juni 2018 af Dollyfer18 (Slettet)

#4

Jeg ved (ligesom ringsted) heller ikke hvad der menes med #2, men formlen lyder jo blot som 2*n^2, hvor n=skalnummeret. Hvor går det galt...?

nu giver det mening når man tænker matematisk Fx 2*n^2 så vil det sige Stort 2 ganges med lille 2 som er opløftet som giver 4 og det svar til næste skal også 4 ganges med 2 så giver det 8 osv.

hvis jeg har det ret måske???


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2018 af ringstedLC

Det maksimale antal elektroner i skal nr. 3 er 2 * 32 = 18


Skriv et svar til: atomer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.