Matematik

Vektor

18. juni 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej!

Hvordan skal man løse den her opgave?

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: 2018-06-18_11-32-58.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2018 af Eksperimentalfysikeren

Du benytter formlen for længden af en vektor. Den stammer fra Pythagoras:

|\vec{v}| = \sqrt{v_{x}^{2}+v_{y}^{2}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2018 af AMelev

|a|2 = 132 = 169 ⇔ 122 + a22 = 169 ⇔ ..... ⇔ a = .... 
Vær obs på antal løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2018 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.