Matematik

procent

21. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

Hvornår er det man skal gange med 100 når men regner procent og hvornår er det at man dividere med 100?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2018 af Bibo53

Hvis du vil omregne fra decimalbrøk til procent, skal du gange med 100\%. For eksempel er

0.25=0.25\cdot100\%=25\%.

Hvis du vil omregne fra procent til decimalbrøk (eller almindelig brøk), skal du dividere med 100\%. For eksempel er

20\%=\frac{20\%}{100\%}=0.2\left(=\frac{1}{5} \right ).


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.