Debat

Har jeg dumpet Engelsk?

29. juni 2018 af Melanie2 (Slettet)

Hey allesammen

Jeg går på stx og har lige afluttet engelsk på B niveau. Er lidt i tvivl om jeg har bestået engelsk og vil rigtig gerne vide det, da det kræver man har bestået engelsk for at komme ind på de fleste uddannelser.

Årskarakter skr: 4

Årskarakter mdt: 4

mdt eksamen: 00


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juni 2018 af Skaljeglavedinelektier

Givet en vægt på 1: (4+4+0)/3 = 8/3 = 2,66 

Det er altså bestået, hvis der er en vægt på 1. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. juni 2018 af FransiscoMertens (Slettet)

Du har bestået engelsk på B-niveau. Det giver (=2.7) og du har hermed bestået faget.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2018 af Stygotius (Slettet)

Du mener måske "Er  jeg dumpet i engelsk?"


Skriv et svar til: Har jeg dumpet Engelsk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.