Matematik

Bestem nedenstående sandsynligheder

24. juli 2018 af Ceciliefritz (Slettet) - Niveau: C-niveau
1: P(X=1)=
2: P(X=2)=
3: P(X=1)=

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juli 2018 af guuoo2 (Slettet)

1: P(X=1)=
2: P(X=2)=
3: P(X=1)=

1:   0 ≤ P(X=1) ≤ 1
2:   0 ≤ P(X=2) ≤ 1
3:   0 ≤ P(X=1) ≤ 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juli 2018 af StoreNord

#0    Må man se opgaven?


Skriv et svar til: Bestem nedenstående sandsynligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.