Kemi

Idealgasloven

30. juli 2018 af kslso3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lidt svært ved at løse denne opgave. Hvordan gør man?

Jeg har vedhæftet opgaven.

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juli 2018 af mathon


Svar #2
30. juli 2018 af kslso3 (Slettet)

#1

https://media.studieportalen.dk/forums/files/1842309.png


Tak for hjælpen!

Jeg står med denne opgave, som slet ikke giver mening

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. juli 2018 af mathon

Du har:
                             p\cdot V_2=n\cdot R\cdot T_2
                             p\cdot V_1=n\cdot R\cdot T_1
\textup{division giver:}?
                             \frac{V_2}{V_1}=\frac{T_2}{T_1}
\textup{i anvendelse:}
                             V_2=\frac{273+40}{273+20}\cdot (128\; mL)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. juli 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. juli 2018 af mathon

           \textbf{A}


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. juli 2018 af mathon

                              \small \Delta H^\Theta =-70,8\; kcal=-296.4\; kJ
hvilket er \small \Delta H^\Theta \textup{ pr. mol dvs pr. 32.1\; g}
 


Skriv et svar til: Idealgasloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.