Kemi

Redoxkemi

31. juli 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. august 2018 af mathon

a.
                \small Na_2SO_4\, _{\textit{(s)}}\; +\; 4\, C\, _{\textit{(s)}}\; \rightarrow \; Na_2S\, _{\textit{(s)}}\; +\; 4\, CO\, _{\textit{(g)}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. august 2018 af mathon

b.
                \small Na_2\! \overset{\mathbf{{\color{Blue} +6}}}{S}\! O_4\, _{\textit{(s)}}\; +\; 4\, \overset{\mathbf{{\color{Red} 0}}}{C}\, _{\textit{(s)}}\; \rightarrow \; Na_2\overset{\mathbf{{\color{Blue} -2}}}{S}\, _{\textit{(s)}}\; +\; 4\, \overset{\mathbf{{\color{Red} +2}}}{C}\! O\, _{\textit{(g)}}

\small \textbf{{\color{Blue} bl\aa} }     \small \textup{reduktion}
\small \textbf{{\color{Red} r\o d}}    \small \textup{oxidation}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. august 2018 af mathon

c.
                \small \textbf{molforhold:}
                                          \small \textbf{C:CO=1:1}

                                          \small \textup{1 mol C }\equiv \textup{ 1 mol CO}

                                          \small \textup{48 g C = 4 mol C }\equiv \textup{ 4 mol CO = 4}\cdot \left ( 28\; g\; \textup{CO} \right )=112\; g\textup{ CO}


Skriv et svar til: Redoxkemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.